یکی از راه های خرید چاشنی ها با قیمت ارزان، تهیه آن به صورت خانگی میباشد. ترشی بادمجان شکم پر یکی از خوشمزهترین مواد غذایی است که میتوانید با پایینترین هزینه آن را بر سرسفرههای خود قرار دهید.
آیا ترشی مخصوص ایرانی هاست؟
ترشی علاوه بر طعم خوبی که دارد یکی از مزایای آن نگهداری بیش از اندازه ممکن از غذاهاست.
سرکه به دلیل خاصیت اسیدیاش باعث میشود که غذا دیرتر فاسد شود.
به همین دلیل از 4000 سال پیش مخصوصا جهت نگهداری بیشتر آذوقه از ترشی انداختن مواد غذایی استفاده میکردند.
خاستگاه ترشی نه تنها در ایران بلکه در کل آسیا میباشد.
که البته نه تنها در کل آسیا بلکه در قسمت هایی از اروپا مانند ایتالیا و… نیز از این چاشنی فوق العاده استفاده میشود.
مواد لازم جهت تهیه ترشی بادمجان شکم پر
ترشی شکم از دیار گیلان برخاسته است. شهری که مهد هنر آشپزی است.
انواع مختلف دستورات غذایی در پخت آن وجوددارد که استانهای دیگر آن را ایجادکردند.
اما جهت گذاشتن احترام به استان گیلان که اصالت این ترشی و اکثر چاشنی ها به آنجا برمیگردد، از دستور اصلی گیلان جهت پخت این ترشی استفاده میکنیم.
- بادمجان قلمی
- سبزی های معطر مانند خالواش، نعناع، ترخون
- سیر
- نمک و سرکه
پیش به سوی پخت یک چاشنی لذیذ
- ابتدا بادمجان ها را خوب بشوئید چون قرار نیست که پوست شوند، سپس کلاهک آنرا بردارید.
- شکاف متوسطی به صورت عمودی در بادمجانها ایجاد کنید البته نه به طوری که وقتی در حال جوش است وا برود و کلا باز شود.
- بادمجان را در مقداری آب یا سرکه بجوشانید. اینکار دلخواه است و به ذائقه شما ارتباط دارد.
- در این مرحله سبزی ها را خورد کنید به طوریکه هیچ نوع درشتی در آن حس نشود.
- سپس مقداری سبزی را در شکاف بادمجان بریزید و کمی فشار دهید تا مواد به بیرون نریزد.
- در مرحله آخر بادمجان را طوری در ظرف بریزید که به سمت بالا باشد. کمی سرکه به آن اضافه کنید و در ظرف را به طریقی ببندید که هوا داخل آن نرود.
مزایای خرید خانگی
تهیه برخی از این چاشنی ها به صورت صنعتی بسیار گران تمام میشود.
اما برخی از افراد هم برای خدمت به مردم و هم اینکه خودشان درآمدی داشته باشند، در خانه ترشی را میپزند و به فروش میرسانند.
ما با خرید ترشی های خانگی هم کمکی به همنوع خود کرده ایم و هم در هزینه هایمان صرفه جویی میشود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.