خرید و فروش انواع ترشی بادمجان شکم پر

بادمجان یک ماده غذایی مقوی است که در اکثر غذاها استفاده میشود و به انواع ترشی بادمجان شکم پر آن طرفدار زیادی دارد. خرید و فروش انواع این ترشی در بسته های زیبا و طعم های چشیدنی، مزه خاصی بر سر سفره هایتان می‌آورد.

انواع ترشی بادمجان شکم پر

مواد لازم جهت تهیه ترشی بادمجان شکم پر

این ترشی یکی از چاشنی های خوشمزه و لذیذ برای استان گیلان میباشد.
اکنون دیگر منحصر به فرد این استان نیست و در همه جای ایران و همچنین در تمام فصول میتوان از آن استفاده کرد.
خوشمزگی آن تحت تاثیر بادمجان میباشد و اینکه چون پس از نهایتا یک هفته قابل خوردن است به وفور در منازل افراد دیده میشود.

مواد لازم جهت پخت:

  • بادمجان
  • سبزی های معطر
  • هویج
  • ادویه ترشی
  • فلفل سبز تند
  • سیر
  • نمک و سرکه

انواع ترشی بادمجان شکم پر

طرز تهیه با انواع ترشی بادمجان شکم پر

برای پخت این ترشی روش ها عموما بطور یکسان میباشند.
اما در شکل و نوع بادمجان میتوان تفاوت ایجاد کرد. یکی از آنها بادمجان دلمه ای و دیگری بادمجان قلمی میباشد.
بادمجان دلمه ای را از بالا برش میدهند درست مانند هنگامی که خورشت دلمه بادمجان درست میکنید اما بادمجان قلمی از بغل یک شکاف متوسط میخورد.

هر دو نوع آن را ابتدا باید کاملا شست و دم آن را چید.
سپس در سرکه میجوشانید تا نرم شود. هنگامی مقداری نرم شد آب آنرا گرفته و کاملا خشک میکنید.
در این مرحله سبزی های معطر را طوری ساطوری و نرم میکنید که هیچ سختی و درشتی در آن حس نشود.

سبزی ها را در بادمجان، شکم پر کرده و طوری که شکاف بادمجانها به سمت بالا باشد در ظرف میچینید.
در مرحله آخر سرکه و مقداری ادویه برروی آن ریخته و در ظرف را محکم میبندید.

انواع ترشی بادمجان شکم پر

نکات طلایی در هنگام پخت انواع ترشی بادمجان شکم پر

برای اینکه یک ترشی منحصر به فرد داشته باشید به طوریکه تا بحال نظیر آنرا در میهمانی ها کسی نخورده باشد، میبایست این نکات را مورد توجه قرار دهید:

  • حتما باید در قبال هر یک لیتر سرکه ای که برروی بادمجانها میریزید 4 قاشق غذاخوری نمک و 1 قاشق غذا خوری نعناع را نیز با آن مخلوط کنید.
  • درب ظرف به طوری باید بسته شود که هیچ هوایی به داخل نرود وگرنه موجب فاسد شدنش میگردد.
  • مقدار زمان مناسبی که چاشنی برای خوردن آماده است، یک هفته میباشد.
  • برای اینکه یک ترشی بسیار تند داشته باشید آن را حتما در سرکه بجوشانید اما اگر ذائقه شما بااین امر سازگار نیست، قابلیت اینرا دارد که در آب و سرکه جوشیده شوند.
  • استفاده از هویج در این چاشنی کاملا اختیاری است. ضمن اینکه در دستور اصلی گیلانی این ترشی، هویج نیست. اما اگر هویج را مورد استفاده قرار دادید حتما باید بگذارید کمی بیشتر از یک هفته بماند و سپس آنرا میل کنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما