خرید و فروش انواع ترشی ازگیل

انواع ترشی ازگیل را که از چاشنیهای مورد پسند و لذیذ کشورمان است. خرید و فروش آن در پاییز از طریق فروشگاهها در سراسر کشور و یا قرار گرفتن در سایت مورد نظر و شبکه اینترنتی انجام می پذیرد.
ازگیل میوه ایست تقریبا شبیه زالزالک ولی به رنگ قهوه ای و از نظر مزه چیزی شبیه خرما و از میوه های فانتزی به شمار میرود.
ازگیل برای اروپاییان که آن را خوب میشناسند و از خواص دارویی آن آگاهند از قیمت بالایی برخوردار است.
این میوه در کشورهای ایران، عراق، ترکیه و بعضی از کشورهای اروپایی یافت میشود. از ازگیل در تهیه انواع ترشی، رب، شوری، شربت و کنسرو و … استفاده می شود.

انواع ترشی ازگیل

فواید میوه ازگیل با کیفیت

خواص درمانی ازگیل خیلی زیاد است که ما اینجا به چند مورد بسنده میکنیم:

  • ازگیل دارای ویتامین (ب) و (ث) , قند تانن دار و سلولز و اسید سیتریک است.
  • ازگیل هیدرات کربن زیاد دارد که مولی انرژی است.
  • تانن موجود در ازگیل برای درمان عفونتهای روده بزرگ میباشد.
  • ویتامین (ب) ازگیل برای اعصاب وتقویت ان است.
  • درمعالجه اسهال مفید است.
  • در معالجه ورم روده، زخم دهان، تورم گلو مفید است.
  • در معالجه خونریزیهای داخلی و بواسیر و خونریزی رحمی موثر است.
  • ضد سنگ کلیه بوده و در درمان سنگ کلیه مفید است
  • .کاهنده فشار خون ودرمان دیابت است.
  • ازگیل سرشار از پتاسیم , منیزیم , روی , اهن و …است.
  • باعث پیشگیری از سرطان و مسهل ادرار میباشد.

انواع ترشی ازگیل

طرز تهیه انواع ترشی ازگیل

ازگیل را از نوع رسیده انتخاب کرده و می شویند و بعد خشک کرده و سپس ازگیل را رنده میکنند.
تمرهندی را با سرکه مخلوط کرده و حرارت میدهند تا تمر هندی در سرکه حل شود.
بعد آن را الک کرده و صاف میکنند و دوباره حرارت میدهند تا مخلوط غلیظ شود. شکر را اضافه کرده ومخلوط را کنار میگذارند تا سرد شود. پس از خنک شدن به آن نمک وادویه ها را اضافه میکنند و ترشی آماده سرو است.
انواع ترشی ازگیل خریداران و طرفداران زیادی دارد.

انواع ترشی ازگیل

قیمت ترشی ازگیل در بازار

با توجه به لذیذ بودن این ترشی و خواص مهمی که این میوه دارد.
متقاضیان خرید این ترشی نیز زیاد است.
ولی قیمت اصلی این محصول را نه ذایقه مشتری بلکه عواملی چون کیفیت، وزن، ظاهر و نیز نحوه خرید مشتری (با واسطه یا غیر مستقیم) تعیین میکند .
(بهترین زمان خرید انواع ترشی ازگیل) از آنجا که ازگیل میوه ایست که در اواخر پاییز و اوایل زمستان میرسد پس بهترین زمان تهیه این ترشی اواخر پاییز است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما