خرید بدون واسطه ترشی بادمجان شکم پر ملس

یکی از پر طرفداران ترین ترشی های محلی، ترشی بادمجان شکم پر ملس میباشد. شما بدون واسطه میتوانید انواع مختلف و با کیفیت و بهداشتی آن را خرید کنید.

ترشی بادمجان شکم پر

مواد اولیه ترشی بادمجان شکم پر

بطور کلی استفاده از ترشی هایی که در آن از بادمجان استفاده شده است مانند لیته، بندری، و همین شکم پرها خریداران بسیار زیادی دارد.
بادمجان یکی از سبزیجات پر خاصیت است که در انواع غذاها و امروزه به وفور در بین چاشنی ها دیده میشود.

به همین خاطر با احترام به علایق شما مواد اولیه ترشی بادمجان شکم پر را برایتان در زیر بیان میکنیم:

  • بادمجان 1 کیلو گرم
  • هویج 3 عدد
  • پیاز 4 عدد
  • فلفل دلمه‌ای سبز 3 عدد
  • سیر 5 حبه
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • نعناع خشک 2 قاشق غذا خوری
  • سرکه به میزان دلخواه

ترشی بادمجان شکم پر

طرز تهیه ترشی بادمجان

برای تهیه آن فقط سرکلاهک بادمجان را بگیرید، نیازی به پوست کردن آنها نیز نمیباشد.
بادمجانها را شسته، ازوسط بشکافید و در آب بجوشانید.
بسته به اینکه بادمجان‌هایتان بزرگ باشند یا کوچک، ضخیم باشند یا نازک، میزان پخت آن تغییر پیدا میکند.
اما بطور کلی زمان پخت آن 5 الی 10 دقیقه میباشد زیرا قصد له کردن آن را نداریم فقط میخواهیم نرم بشوند.

سپس آب آنرا کاملا بگیرید و مواد را که خوب ریز کرده اید در شکاف آن بریزید.
کمی لبه های شکاف را به هم بچسبانید تا مواد به درستی در میانش قرار بگیرند و نریزند.
در مرحله آخر بطوریکه شکاف بادمجانها در ظرف به سمت بالا قرار بگیرند سرکه را به آن اضافه میکنید و در ظرف را محکم می‌بندید.

ترشی بادمجان شکم پر

یک چاشنی فوق العاده با طعم ملس

ذائقه عده ای از افراد طعم سرکه ای بادمجان شکم پر را نمیتواند بپذیرد و یا اینکه اصلا مصرف سرکه زیاد را دکتر برای سلامتی‌شان مضر میداند و آنرا ممنوع میکند.
اما درهرصورت سرکه یکی از پایه های مواد اولیه میباشد و نمیتوانید آنرا حذف کنید.
ضمن اینکه سرکه برای ماندگاری بیشتر ترشی ضروری میباشد.

اما اصلا جای نگرانی نیست! شما میتوانید از حجم آن کم کنید و با مخلوطی از طعم تمبرهندی و رب انار یک ترشی خارق العاده داشته باشید.
به این ترتیب که تمبرهندی را با اندکی سرکه بجوشانید و سپس هسته آن را بردارید.
رب انار را به مخلوط بالا اضافه کرده و دوباره کمی با حرارت ملایم بجوشانید و در نهایت سس آماده شده را میتوانید برروی بادمجانها بریزید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما