یکی از پر طرفداران ترین ترشی های محلی، ترشی بادمجان شکم پر ملس میباشد. شما بدون واسطه میتوانید انواع مختلف و با کیفیت و بهداشتی آن را خرید کنید.
مواد اولیه ترشی بادمجان شکم پر
بطور کلی استفاده از ترشی هایی که در آن از بادمجان استفاده شده است مانند لیته، بندری، و همین شکم پرها خریداران بسیار زیادی دارد.
بادمجان یکی از سبزیجات پر خاصیت است که در انواع غذاها و امروزه به وفور در بین چاشنی ها دیده میشود.
به همین خاطر با احترام به علایق شما مواد اولیه ترشی بادمجان شکم پر را برایتان در زیر بیان میکنیم:
- بادمجان 1 کیلو گرم
- هویج 3 عدد
- پیاز 4 عدد
- فلفل دلمهای سبز 3 عدد
- سیر 5 حبه
- نمک 1 قاشق چایخوری
- نعناع خشک 2 قاشق غذا خوری
- سرکه به میزان دلخواه
طرز تهیه ترشی بادمجان
برای تهیه آن فقط سرکلاهک بادمجان را بگیرید، نیازی به پوست کردن آنها نیز نمیباشد.
بادمجانها را شسته، ازوسط بشکافید و در آب بجوشانید.
بسته به اینکه بادمجانهایتان بزرگ باشند یا کوچک، ضخیم باشند یا نازک، میزان پخت آن تغییر پیدا میکند.
اما بطور کلی زمان پخت آن 5 الی 10 دقیقه میباشد زیرا قصد له کردن آن را نداریم فقط میخواهیم نرم بشوند.
سپس آب آنرا کاملا بگیرید و مواد را که خوب ریز کرده اید در شکاف آن بریزید.
کمی لبه های شکاف را به هم بچسبانید تا مواد به درستی در میانش قرار بگیرند و نریزند.
در مرحله آخر بطوریکه شکاف بادمجانها در ظرف به سمت بالا قرار بگیرند سرکه را به آن اضافه میکنید و در ظرف را محکم میبندید.
یک چاشنی فوق العاده با طعم ملس
ذائقه عده ای از افراد طعم سرکه ای بادمجان شکم پر را نمیتواند بپذیرد و یا اینکه اصلا مصرف سرکه زیاد را دکتر برای سلامتیشان مضر میداند و آنرا ممنوع میکند.
اما درهرصورت سرکه یکی از پایه های مواد اولیه میباشد و نمیتوانید آنرا حذف کنید.
ضمن اینکه سرکه برای ماندگاری بیشتر ترشی ضروری میباشد.
اما اصلا جای نگرانی نیست! شما میتوانید از حجم آن کم کنید و با مخلوطی از طعم تمبرهندی و رب انار یک ترشی خارق العاده داشته باشید.
به این ترتیب که تمبرهندی را با اندکی سرکه بجوشانید و سپس هسته آن را بردارید.
رب انار را به مخلوط بالا اضافه کرده و دوباره کمی با حرارت ملایم بجوشانید و در نهایت سس آماده شده را میتوانید برروی بادمجانها بریزید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.